Hospice de Luwte
Julianalaan 88
3761 DH Soest
T 035 - 603 94 50
F 035 - 603 94 59

Dus laten we léven

Marja van der Vorst (1956) is directeur van hospice De Luwte in Soest. Zij is van oorsprong psychiatrisch verpleegkundige en heeft ruim 20 jaar in de psychiatrie gewerkt. Daarna was ze een aantal jaar werkzaam in de telefonische hulpverlening en in haar eigen praktijk als rouwbegeleider.

Ze schrijft verhalen over verlies en over hoe verder te gaan na een verlies. Ook schrijft zij columns over haar werk in het hospice die gepubliceerd worden in lokale kranten en op de site Palliatiezorg.nl. Daarnaast geeft ze lezingen over sterven en rouw.

Iedereen heeft in familie- en vriendenkring weleens een sterfgeval van dichtbij meegemaakt. Vaak overheerst dan het gevoel van niet goed weten wat te zeggen. Hoe een stervende of familie tegemoet treden. Je wilt nog wat zeggen, maar weet niet goed hoe. In dit boek laat de auteur zien hoe anderen hiermee praktisch omgaan. En ontdek je hoe je nog heel veel kan betekenen voor mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. Geen theoretische benadering. Maar verhalen uit de praktijk. Boeiend, soms emotioneel, maar vooral een geweldig leerzaam boek voor uw zelf, maar ook voor uw omgeving die met een sterfgeval te maken krijgt.

ISBN: 978-90-70644-41-3

Prijs: 10,-

Om dit boek te bestellen kunt u contact met ons opnemen

Lid van


De Luwte is aangesloten bij VPTZ Nederland, de koepel voor organisaties in de vrijwillige palliatieve terminale zorg.

ANBI


Hospice De Luwte staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Contact

Hospice De Luwte
Julianalaan 88
3761 DH Soest

035 - 603 94 50
info@deluwte.nl