Aanmelden

Voor opname in ons Hospice kunt u contact met ons opnemen. Aanmelden kan ook door uw huisarts, specialist, transferverpleegkundige van het ziekenhuis, (thuis)zorginstelling of maatschappelijk werk worden gedaan. Soms is er direct plek, maar u kunt ook op de wachtlijst komen te staan.

Zodra er plek is in het Hospice, nemen wij contact op. Vaak wordt eerst het contact met de zorgverlener of het ziekenhuis gelegd. In dit gesprek proberen wij een indruk te krijgen van hoe het met u gaat, welke zorg er nodig is en of het Hospice de juiste plek voor uw zorgvraag is. De zorgverlener of wij nemen daarna contact met u of uw naasten op. Voor de opname in het Hospice, hebben wij met u of uw naasten een (telefonisch) intakegesprek. Doel van dit gesprek is kennismaking, verzamelen van enkele administratieve gegevens, horen wat voor u van belang is en u de mogelijkheid te geven om uw vragen te stellen. 
 
Een kijkje nemen?
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het prettig vindt om vooraf een indruk te krijgen en de sfeer in ons Hospice te ervaren. Wij maken graag tijd voor u vrij. Voor een afspraak, verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

093

Contact

De Luwte Hospice & Thuis
Julianalaan 88
3761 DH Soest

035 - 603 9450
info@deluwte.nl
KvK nummer 32099233 NL61 RABO 0394 806514

VPTZ

De Luwte Hospice & Thuis is aangesloten bij VPTZ Nederland, de koepel voor organisaties in de vrijwillige palliatieve terminale zorg.

ANBI

De Luwte Hospice & Thuis staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nu beogende instelling (ANBI).

ZorgkaartNederland

Onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. Initiatief van Patiëntenfederatie Nederland.

Volg ons

© 2023 Stichting Hospice De Luwte

Website gemaakt door: BADE