Projecten

Met de steun van onze donateurs financieren we projecten en wensen waar in de praktijk behoefte aan is bij gasten, naasten, medewerkers of vrijwilligers. Zo helpen we met elkaar om zoveel mogelijk een thuissituatie te creëren. Een plek waar warmte, liefdevolle zorg en begeleiding is.

Opknappen gastenkamers
In 2023 worden alle gastenkamers voorzien van een kleine make-over en kunnen gasten bij binnenkomst kiezen of zij iets uit onze fotobibliotheek aan de muur willen hangen. De kosten hiervan worden gefinancierd door giften van onze donateurs.

Aanschaf geluidsarme po-spoeler
In 2022 heeft onze Stichting een geluidsarme po-spoeler en de volledige installatie hiervan kunnen financieren met een donatie.

Aanschaf comfortstoel
Soms heeft een gast om te kunnen zitten net iets meer comfort nodig dan een relaxstoel of een reguliere rolstoel. Met de giften van onze donateurs hebben we in 2021 een comfortstoel kunnen aanschaffen en deze is inmiddels niet meer weg te denken in ons zorgaanbod.

Nieuwe vloer
In 2022 hebben we een geheel nieuwe vloer in de woonkamer en gangen van het Hospice kunnen aanschaffen met hulp van een donatie.

Training complementaire zorg
Onze vrijwilligers bieden ook complementaire zorg aan de gasten in de vorm van wrijvingen van de handen met oliën die voor de gast helpend kunnen zijn. Door donaties hebben wij in 2021 al onze vrijwilligers kunnen trainen in het geven van deze vorm van zorg.

Istockphoto 1371443134 612x612

Contact

De Luwte Hospice & Thuis
Julianalaan 88
3761 DH Soest

035 - 603 9450
info@deluwte.nl
KvK nummer 32099233 NL61 RABO 0394 806514

VPTZ

De Luwte Hospice & Thuis is aangesloten bij VPTZ Nederland, de koepel voor organisaties in de vrijwillige palliatieve terminale zorg.

ANBI

De Luwte Hospice & Thuis staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nu beogende instelling (ANBI).

ZorgkaartNederland

Onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. Initiatief van Patiëntenfederatie Nederland.

Volg ons

© 2023 Stichting Hospice De Luwte

Website gemaakt door: BADE