Voorlichtingsbijeenkomsten

Vrijblijvende informatiebijeenkomsten over ons vrijwilligerswerk

Regelmatig openen wij onze deuren voor geïnteresseerden in het vrijwilligerswerk bij De Luwte Hospice & Thuis. We laten graag ons huis zien en vertellen dan op welke wijze wij vorm en inhoud geven aan palliatieve terminale zorg. We vertellen wat vrijwilligerswerk bij De Luwte Hospice & Thuis inhoudt en er is alle ruimte voor de beantwoording van je vragen. Graag maken we kennis met je!

Deze middag / avond geeft veel informatie over De Luwte Hospice & Thuis, wat je kunt verwachten van het vrijwilligerswerk, welke verschillende taken er zijn als vrijwilliger en wat wij van jou verwachten. Tijdens deze middag/ avond zal naast één van de coördinatoren een (zorg) vrijwilliger aanwezig zijn. Hij/zij zal veel vertellen over het werken in het hospice, wat het hem /haar brengt, de samenwerking met anderen etc. Daarnaast komt ook het vrijwilligerswerk als gastvrouw, kookvrijwilliger en vrijwilliger in de thuisinzet aan bod. Natuurlijk is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

De eerstvolgende informatiebijeenkomst is op dinsdag 28 mei van 14.00 tot 15.30 uur. Wil je hierbij aanwezig zijn? Mail dan je aanmelding inclusief telefoonnummer naar info@deluwte.nl. Of vul onderstaand aanmeldformulier in. 

De informatiebijeenkomsten vinden plaats in het Hospice. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer er weer een bijeenkomst is? 

Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden voor bijeenkomst
Bijeenkomst 28 mei 14.00 - 15.30 uur

Op bovenstaand is onze privacyverklaring van toepassing.

Contact

De Luwte Hospice & Thuis
Julianalaan 88
3761 DH Soest

035 - 603 9450
info@deluwte.nl
KvK nummer 32099233 NL61 RABO 0394 806514

VPTZ

De Luwte Hospice & Thuis is aangesloten bij VPTZ Nederland, de koepel voor organisaties in de vrijwillige palliatieve terminale zorg.

ANBI

De Luwte Hospice & Thuis staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nu beogende instelling (ANBI).

ZorgkaartNederland

Onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. Initiatief van Patiëntenfederatie Nederland.

Volg ons

© 2023 Stichting Hospice De Luwte

Website gemaakt door: BADE