In het Hospice

Aandacht voor zorg op vier gebieden:
medisch, psychisch, sociaal en spiritueel.

De zorg in ons Hospice richt zich op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven tijdens ziekte en sterven. Wij hebben aandacht voor uw lichamelijke klachten, gevoelens van angst en verdriet, verwerking van de ziekte en vragen rondom leven en dood. Heel belangrijk in de palliatieve terminale zorg is ook de zorg voor naasten. In een warme, huiselijke en respectvolle zorgomgeving doen wij alles om u te ondersteunen. U leeft en verblijft in ons Hospice zo veel mogelijk op uw eigen manier, waar mogelijk met uw naasten om u heen. Daar sluiten wij onze zorg bij aan.

Meer lezen? Bekijk ons Hospice voor meer informatie.

Door wie wordt de zorg geleverd?
Onze opgeleide vrijwilligers zijn 24 uur per dag aanwezig. Zij bieden zorg, ondersteuning en nabijheid aan degene die bij ons verblijft en zijn/haar naasten. De medische zorg wordt gegeven door de (eigen) huisarts. De verpleegkundige zorg is in de deskundige handen van een vast team van verpleegkundigen van zorgorganisatie Silverein. De verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in palliatieve terminale zorg. Met een team van betrokken en opgeleide vrijwilligers, deskundige verpleegkundigen, coördinatoren en management werken wij met u en met elkaar samen om zorg te geven op alle levensterreinen.

Meer informatie? Bekijk hier de algemene informatie brochure.

“De uitstekende zorg, de betrokkenheid, de hulpvaardigheid bij alles, de zo fijne huiselijke sfeer, werkelijk uitstekend!”

"De liefdevolle zorg voor patiënt en familie. De betrokkenheid van iedereen tijdens het ziekbed van mijn moeder en na haar overleden. Zo lief allemaal."

" Eigenlijk alles, de liefde/warmte die je overal en bij iedereen kon voelen, de vrijheid van komen en gaan, de rust en de stille kracht die je krijgt van zowel de profs als de vrijwilligers."

Contact

De Luwte Hospice & Thuis
Julianalaan 88
3761 DH Soest

035 - 603 9450
info@deluwte.nl
KvK nummer 32099233 NL61 RABO 0394 806514

VPTZ

De Luwte Hospice & Thuis is aangesloten bij VPTZ Nederland, de koepel voor organisaties in de vrijwillige palliatieve terminale zorg.

ANBI

De Luwte Hospice & Thuis staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nu beogende instelling (ANBI).

ZorgkaartNederland

Onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. Initiatief van Patiëntenfederatie Nederland.

Volg ons

© 2023 Stichting Hospice De Luwte

Website gemaakt door: BADE