De Luwte wint de vrijwilligersprijs Baarn

12 januari 2022

Vrijw prijs Baarn

Baarnse Courant, deel van artikel

“Onze vrijwilligers doen hun mooie werk met passie”

“Veel vrijwilligers van De Luwte Hospice & Thuis hebben dinsdagavond de uitzending vanuit het gemeentehuis thuis meegekeken. Het leefde enorm. Ook wij zijn natuurlijk ontzettend blij dat we de Vrijwilligersprijs 2022 hebben mogen krijgen. Toen het bekend werd, was het druk verkeer over de app met blije reacties”. Vertelt Wilma Mout, coördinator van de vrijwilligers van De Luwte. “Onze vrijwilligers doen hun mooie werk met passie. Belangrijk en waardevol werk. Dat vinden wij niet alleen, maar wordt in Baarn dus ook gezien en erkend”. Volgens Wilma Mout is de afspiegeling van het aantal cliënten en vrijwilligers in verhouding met de grootte van de gemeentes Soest en Baarn. “Geweldig dat zoveel mensen de moeite hebben genomen op ons te stemmen. Een mooie blijk van waardering”.

Het beeldje die de winnaar gekregen heeft, vervaardigd door kunstenaar Gerda van de Venne, krijgen een mooie plek in het Hospice. Hoe de geldprijs, een bedrag van 1000 euro, besteed gaat worden is nog niet bekend. “Daar is het nieuws nog net iets te vers voor. Maar een goede bestemming gaat zeker gevonden worden”. 

Contact

De Luwte Hospice & Thuis
Julianalaan 88
3761 DH Soest

035 - 603 9450
info@deluwte.nl
KvK nummer 32099233 NL61 RABO 0394 806514

VPTZ

De Luwte Hospice & Thuis is aangesloten bij VPTZ Nederland, de koepel voor organisaties in de vrijwillige palliatieve terminale zorg.

ANBI

De Luwte Hospice & Thuis staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nu beogende instelling (ANBI).

ZorgkaartNederland

Onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. Initiatief van Patiëntenfederatie Nederland.

Volg ons

© 2023 Stichting Hospice De Luwte

Website gemaakt door: BADE