Collecteren voor De Luwte

De Luwte Hospice & Thuis kan niet zonder de extra gelden die wij ontvangen uit giften, sponsorgelden en collectes. Hiervan betalen wij bijvoorbeeld trainingen en bedankdagen voor onze vrijwilligers, vernieuwingen in huis, de eigen bijdrage voor gasten voor wie de financiële draagkracht onvoldoende is, etc. En vooral ook om net even wat extra's voor gasten te kunnen doen zoals meer aandacht en geld voor maaltijden, verse bloemen in de huiskamer, etc.

Jaarlijks collecteren we onder andere tijdens de Warme Witte Winter Weken bij Tuincentrum Vaarderhoogt in Soest en doen we een huis-aan-huis collecte in Baarn en Soest.

Wil je collecteren voor De Luwte Hospice & Thuis? Of is vrijwilliger worden in het Hospice wellicht te (tijds) intensief voor je, maar kun je wel een paar momenten van het jaar voor ons en onze gasten collecteren? Wij zijn daar enorm blij mee.

Een paar uitgangspunten bij ons als collectant:

  • Je collecteert huis-aan-huis in Baarn en/of Soest. De straten waar je collecteert stemmen wij met je af zodat je loopt waar jij graag loopt (bijvoorbeeld je eigen buurt).
  • In november en december kun je collecteren bij Tuincentrum Vaarderhoogt in Soest tijdens de Warme Witte Winter Weken.
  • Onze ervaring is dat mensen graag geld geven voor ons Hospice! Velen kennen De Luwte Hospice & Thuis. Ze dragen graag bij aan een huis met zorg voor mensen in de laatste levensfase. Ook het lokale karakter spreekt aan.
  • Bij de collecte kunnen de mensen zowel contant als via een QR code geld geven.

Wij zijn ontzettend blij met jou als collectant! Met de collectegelden maken we meer mogelijk voor onze gasten en vrijwilligers. Op dit moment zoeken wij collectanten voor de collecteweek in Soest (22 april - 29 april 2024) en Baarn (27 mei - 1 juni 2024) . Help jij mee? 

“Het eerste jaar dat ik ging collecteren moest ik wel even een drempel over. Het voelt toch eerst ongemakkelijk om bij de deur langs te gaan om geld te vragen. Maar dit  ongemakkelijke gevoel was snel over. De eerste zin “Goedenavond, ik collecteer voor Hospice De Luwte” was al voldoende voor bijna iedereen om te antwoorden “Wacht even, ik pak even wat (klein) geld”. Ik was verrast dat Hospice De Luwte zo bekend is bij iedereen in Baarn. En hoeveel mensen dit een warm hart toedragen en hier geld aan willen geven”

Wilma Mout

"Dit is een quote."

Naam
Mantelzorger

Word ook vrijwilliger bij De Luwte Hospice & Thuis

Contact

De Luwte Hospice & Thuis
Julianalaan 88
3761 DH Soest

035 - 603 9450
info@deluwte.nl
KvK nummer 32099233 NL61 RABO 0394 806514

VPTZ

De Luwte Hospice & Thuis is aangesloten bij VPTZ Nederland, de koepel voor organisaties in de vrijwillige palliatieve terminale zorg.

ANBI

De Luwte Hospice & Thuis staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nu beogende instelling (ANBI).

ZorgkaartNederland

Onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. Initiatief van Patiëntenfederatie Nederland.

Volg ons

© 2023 Stichting Hospice De Luwte

Website gemaakt door: BADE